Nederlands Vakantiehuisje katwijk English Summerhouse with seaview rental German Ferienwohnung Strand Katwijk
facebook Vakantiehuisje katwijk twitter Strandbungalow katwijk youtube Overnachten op strand
52 graden Noord

GASTENBOEK

Strandvakantie Katwijk

Vlag DU
Lena C.
09-08-17
Vlag NL
Angelica Bos
Wat een leuk huisje! Heerlijke hangmat erbij en lekker ontbeten aan de picknicktafel. Rustig strand ervoor ... heerlijk wakker worden met dit uitzicht zeg!! We hebben een heerlijk week gehad :)
17-09-16
Vlag NL
wilma kalkman
De afgelopen jaren altijd een strandhuisje gehuurd aan de andere kant van de boulevard. Dit jaar voor het eerst bij jullie... Leuke strandhuisjes, gezellig en compleet ingericht. Ook fijn dat er buiten een picknicktafel staat! Paal 14 hebben we gebruikt voor ons ontbijtje op zondagochtend en \'s avonds met z\'n zessen weer terug en lekker gegeten bij jullie. Een super gezellige en relaxte sfeer en leuke bediening! Jullie hebben er voor gezorgd dat we een mooie herinnering over houden aan deze dagen. En als we dus mogen kiezen, komen we graag weer terug bij jullie!
14-09-16
Vlag NL
van der Rijk
Wij hebben een heerlijke week bij jullie gehad. Het eten in het paviljoen is heerlijk en in het huisje kom je echt tot rust, precies wat wij nodig hadden. Wij gaan het zeker bij vrienden en familie aanbevelen. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
02-08-16
Vlag DU
28-07-16